Ko smo, šta smo...


KRV
Produkcija je najjača nezavisna izdavačka UG etiketa na srpskom prostoru! Svoju delatnost posvetila je izdanjima koja su potpuno zapostavljena od strane nazovi poznavalaca metala. Izdanjima koja zaslužuju pažnju samo pravih, ISKRENIH  fanova. Prednost će imati samo najzanimljivija izdanja, one man projekti i bendovi!

KRV Produkcija već ima potpisan ugovor (ugovori se potpisuju samo krvlju benda i izdavača, i o tome se ne raspravlja) sa par raznih velikana, koji do sada nisu imali priliku da svoj maestralni UG kvltni rad objave kroz neku od domaćih izdavačkih kuća.

Ko smo, šta smo...


KRV
Produkcija je najjača nezavisna izdavačka UG etiketa na srpskom prostoru! Svoju delatnost posvetila je izdanjima koja su potpuno zapostavljena od strane nazovi poznavalaca metala. Izdanjima koja zaslužuju pažnju samo pravih, ISKRENIH fanova. Prednost će imati samo najzanimljivija izdanja, one man projekti i bendovi!

KRV Produkcija već ima potpisan ugovor (ugovori se potpisuju samo krvlju benda i izdavača, i o tome se ne raspravlja) sa par raznih velikana, koji do sada nisu imali priliku da svoj maestralni UG kvltni rad objave kroz neku od domaćih izdavačkih kuća.

IZDANJA | VESTI

krv-fb-landscape2
darth-vutrax-live-banjaluka-20129
Susret Pukovnika Rab-USA i predstavnika KRV produkcije protekao je u prijatnoj vojnoj atmosferi
pentagram

KRV Produkcija

www.krvprodukcija.iz.rs