KRV 008. – Rauncher – Divlji po Prirodi

rauncher-cover1. Howdy mam
2. Country Roads
3. Roads… to HELL!
4. To Hell… WITH ROAD!
5. Me and My Benjo
6. 7 a.m. (Whiskey Time)
7. (I shot the) Sheriff
8. In the Eyes of a Rauncher (feat. Chuck Norris’ brother in law)
9. Vruće Sedlo (hidden track)

Trajanje: Dan, dva (dobrim konjem)
Tiraž: 10 primeraka
Cena: 250din / 3$
Status: WANTED!

Eru novih projekata započinjemo čistim kvalitetom – a vi ste već navikli na to da imamo veoma visoke standarde kad su projekti koje potpisujemo u pitanju! Ovakav rančerski brutal attack niko nije očekivao ni u snu!

Šerif John McCaarc pokazao nam je rezultat kombinovanja livade i njive, 12 vrsta viskija sa domaćom šljivom u jednom buretu, bibera i ljutih papričica sa bizonskim kotlićem… Šta reći nego – dobitna kombinacija!

Miris konjske balege

McCaarc je odsvirao sve instrumente ovde (bendžo, tamburicu, frulicu, joint – kao bitnije), gitaru, i isprogramirao bubanj, koristeći Raunch drum machine v2.3.

Country, Hell County, Wild Deputies, Western 666, Dead Cow, Horny Buffalo… samo su neki od kvltova na kojima je McCaarc odrastao, i iz čega je inspiraciju crpio. Tekstovima se pokušala (i naravno, uspela) skrenuti pažnja na kvalitet življenja u prirodi, lepotu prostranstava… ili kako McCaarc često voli da kaže: “Obožavam miris konjske balege u ranu zoru”.

Nezaustavljivi, divlji, opaki, brutalni, bezuzimanjazarobljenika country death’n’gore za one koji znaju kako treba da se živi! Ride on! Oficijelni web: Rideonrauncher.info.

Tiraž: 10 primeraka!

Uslovi: Samo lica sa poternica mogu doći do ovog izdanja, nakon što se ogledaju sa McCaarcom u ravnopravnom dvoboju poznatom kao “nož i kanap, zbadž & zgadž”. Ostali, odbijte, ili ćete biti privedeni pred lice pravde!

Specijalna akcija: Prvih troje kupaca dobiće na poklon potpisan DVD Kvlt “Žuta Traka” (John Wayne glumio, John McCaarc potpisao)!

Tags: ,