GROMOVI TUKU, ZEMLJA SE TRESE: Stigao je novi singl Darth Vutraxa!

vutraxthunderer

Intergalaktička atrakcija i fenomen kakav se sreće jednom u pet milenijuma, dete Urghalisa na večitom proputovanju kroz univerzum, neponovljivi Darth Vutrax, sasvim neočekivano pogodio nas je novom numerom “Thunderer”!

Um ovog čoveka, jasno je, nikada ne miruje, pa je tako, nedugo nakon objavljivanja koncertnog uratka Live on Earth, Vutrax odlučio da sa nama podeli nove mistične vizije.

“Thunderer” je snimljen u 17 studija – šest na Urghalisu, tri na Deneb Primeu, četiri u sazvežđu Wazaaap, po jedan na planetama Moq i Krakk, te dva, potpuno nepoznata na Zemlji, gde je Vutrax potražio privremeno utočište i odmor za dušu i telo, nakon čega ga isčekuje novo putovanje kroz perverzni svet planete Lissann, i tamošnje orgije koje, prema nekim izvorima, znaju da potraju i po šest godina u kontinuitetu.

Vutrax, poznato je, samouvereno vlada nebrojenim instrumentima, a ovoga puta, umesto klavirskih dirki koje su Darthova najjača strana, žičani instrument dobio je prioritet. Nažalost, ostali smo uskraćeni za njegov apokaliptični (a povremeno i umirujući) glas, te se nadamo da ćemo već na sledećoj pesmi moći da uživamo i u tom delu Darthovog stvaralaštva.

Nema potrebe za predugom pričom – Simbioza Miša i Pacova savršeno je postignuta. Stoga, proverite ispod zašto je Darth Vutrax ubedljivo najveće otkrovenje u galaksiji i ime na koje mi u KRV-i posebno računamo.
Tags: