KRV Distro: Darth Vutrax – Live in Paris 2019 (Bootleg)

Darth Vutrax - Live in Paris 20191. Murder and Mayhem Awaits
2. The Return of the Intergalactic Scourge
3. March of Vutrax
4. Towards the Great Attractor
5. Shine Urghalis Eternal
6. Through the Warp Gate ZX-8423C
7. Oh, Urghalis (Jewel of the Universe)*
8. A Mystical Voyage to Angrad-Zba*
9. Intermission at Ord-Zsbajjih*
10. Thunderer*
11. Night Meket
12. The Great Broadcast
13. The Spring Goddess
*unplugged

Trajanje: 67:14
Tiraž: 11 primeraka
Cena: 70 URGH / 18 EUR
Status: RASPRODATO!

Urghališki mag Darth Vutrax održao je 15. aprila tajni nastup u francuskoj prestonici Parizu. Iako ovaj koncert nije bio najavljen, spektakl koji je Darth priredio oduševio je sve prisutne, dok su specijalni efekti na kraju koncerta šokirali celu planetu! KRV je kroz sopstvenu distro mrežu izbacila limitiran tiraž ovog bootleg izdanja, kao svedočanstvo jednog vremena, na radost brojnih fanova najpoznatijeg urghališkog umetnika današnjice!

Naime, Darth je u Parizu nastupio u okviru slavljeničke turneje na kojoj obeležava 600 godina od devastacije tri ključna urghališka konkurenta u Teta kvadrantu – Marvežana, Vokija i Bal’vargija. Sve tri nacije poznate su po ekstremističkom pristupu religiji, koju su pokušali da nametnu i stanovnicima Urghalisa. Rezultat – matične planete pomenutih nacija više ne postoje, a iste su se svele na nacionalne manjine raštrkane širom galaksije.

Specijalni efekti koji su šokirali planetu… Darth je kralj scenskog nastupa

Upravo tim povodom, Darth Vutrax nastupio je i na Zemlji, gde je, pored neprikosnovenog talenta za pevanje na 24 jezika te sviranje brojnih instrumenata, demonstrirao i specijalne efekte na obližnjoj katedrali, a sve u cilju podsećanja na uništavanje crkve/prestonice na Bal’vargu.

Spektakl je propraćen gromoglasnim aplauzom, a slike katedrale u plamenu u sekundi su obišle celu planetu, čime je Darthov trijumf u prestonici Francuske i definitivno potvrđen i priznat.

Na ovom koncertu, Vutrax je izveo presek svojih najboljih radova iz prebogate diskografije. Na repertoaru su se tako našle maestralne “The Return od the Intergalactic Scourge”, “March of Vutrax”, “Shine Urghalis Eternal”, “Through the Warp Gate ZX-8423C” i ostale, dok je specijalni akustični set obuhvatio emotivniji segment Vutraxovog kataloga – “Oh, Urghalis (Jewel of the Universe)”, “A Mystical Voyage to Angrad-Zba”, “Intermission at Ord-Zsbajjih”…. Apsolutni delirijum zavladao je tokom klasika sa prvog albuma, numere “The Spring Goddess”, koja je izvedena nakon skandiranja i insistiranja većine prisutnih.

Valja ovde napomenuti i da je posebno iznenađenje bilo premijerno izvođenje numere “Night Meket” kojom urghališki heroj najavljuje novi album na kojem se uveliko radi.

– Solduivie rolularri wintehe skalifdovetis fentruciondq kartha. Gentuvis vealino rexorwade dagr fintre podweqrtezim. Dathefindre siguris voltran sexiti idranfresiis corro zgabbah. Blaskhuyy! – rekao je Darth za Urghalis Times, dodavši da u ovom trenutku ne bi otkrivao više informacija o novom albumu.

Darth Vutrax

Opšti utisak je da se na repertoaru našlo ponešto za svakoga, te da je Darth, nakon Banjaluke, pokorio i Pariz.

– Bio sam na koncertu i bilo je nestvarno. Jedinstven nastup, iako sam se nagledao svega i svačega. Specijalni efekti bili su neviđeni, i sa tim se slažu svi moji prijatelji. Bravo Vutraxe – rekao je Pjer, lokalni trubadur koji ne skriva oduševljenje likom i delom hodajuće legende sa Urghalisa.

Prijem kod predsednika Francuske

Iako je Darthov protokol predviđao susret sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, do toga ipak nije došlo. Razlozi u ovom trenutku nisu poznati, ali očigledno je da je došlo do nesuglasica, s obzirom da se Darthovo ime ne pominje ni u jednom izveštaju sa aktuelnih dešavanja u Parizu.

Kako bilo, tu je ovaj bootleg, video i fotografije koje će da svedoče još jednom Darthovom trijumfu na Zemlji. Kalde Giterax!
Tags: