naredniktadija-cover1. ‘alo, droljetine! (intro)
  2. Lomilica
  3. Teretana je moja sudbina
  4. Jedna me Roda neće
  5. Poluga smrti
  6. Gradiška part I: Uspon
  7. Gradiška part II: Pad
  8. Žuti buldožer (Garavi Sokak cover)
  9. Fist fight! (bonus)

  SN: KRV 011
  Trajanje
  : 45kg
  Tiraž: 10 primeraka
  Cena: 300din / 3eur
  Status: RASPRODATO!


  Novo ime na srpskoj estradnoj underground sceni i u KRV Produkcija porodici, jeste umereni mladić nimalo simpatičnog pogleda na život – Narednik Tadija!

  Tadija nam stiže iz najcrnje noćne more, a ubojito oružje kojim barata jesu njegove ruke i noge. To, i agresivni fist-core, kako Narednik opisuje ono što je snimio na prvom, i nadamo se poslednjem albumu pod nazivom Agresivac.

  Znoj teretane i muških pazuha

  Tortura počinje već u uvodnom naratorskom napevu “‘alo, droljetine!”. Tokom ostatka materijala, tih nekih 45 minuta, a koje zvuče kao sedam godina i 28 dana, Narednik Tadija prezentovaće nam ideje naspram kojih se ponašanje ovdašnjih navijačkih grupa može opisati kao bezazleno igranje mališana u obdaništu.

  Znoj teretane i muških pazuha oseti se u svakoj sekundi ovog uratka. Da li je to suptilan pokušaj da se zaigra i na gay terenu, Narednik ne želi da otkrije. “Muško sam!”, rekao je Narednik, sekundu pre nego što nam je polugom zamalo prelomio ruku! Dodatna pitanja nismo postavljali, već smo se usmerili na produkciju (Studio Teg), kojom je kvalitetno istaknut težak rif, teži od krize u Grčkoj i direktniji od pesnice u lice. Vokali su tek posebna priča – suludi neartikulisani vriskovi smenjuju se sa najfinijom tradicijom pevača vojvođanskih salaša, što je snimak obogatilo sa preko potrebnom dozom psihijatrije.

  Bez sumnje, reč je o jedinstvenom materijalu i muzičkom pravcu koji je dao tek nekoliko kvalitetnih predstavnika, poput Fistheada iz Portugala, Killerhandsa iz Obale slonovače i Bonebreakera iz Ugande.

  Na kraju, ostaje jedna, nažalost, neoboriva činjenica – moramo se pomiriti sa sudbinom da živimo u svetu u kojem Narednik Tadija postoji.

  Tiraž – 10 primeraka. USLOVI: Petominutni sparing sa Narednikom Tadijom, tri poluge i jedan noćni izlazak, po narednikovom izboru. Oni slabijeg srca i fizičke građe – zaobiđite u širokom luku!!!

  Ekskluzivni sponzori izdanja: Odelenje za otvoreni prelom “Medico” Kliničkog centra Batajnica, Preduzeće za proizvodnju i promet zavoja i gaza “Meditech” i Bokserski klub “Pesnica”.

  Prozbori koju na ovu temu

  Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.