1. Wazzup my Homies
  2. Fat Biatch
  3. BL Ghetto Style
  4. T.H.I.C.K.gasm (Maliah Michel)
  5. Hipgore Epiphany Part I: Homie
  6. Hipgore Epiphany Part II: Nigga
  7. Bič belog bwane (Forever in Chainz)
  8. Cellulite (feat. MC Yoda)
  9. I Salute You, Orgasmatron Joe
  10. Crno, oko mene sve je crno (feat. Gangsta Toup) – bonus track

  SN: KRV 013
  Trajanje
  : 67:76
  Tiraž: 13 primeraka
  Cena: 15$
  Status: RASPRODATO!


  „Yo, Yo, ‘de ste ludaci, stiže O.G., steram vam ga majci. Bela Evropa put pakla nek ide, crna škola stiže, čujete li gnjide!“

  KRV Produkcija oduvek je poznata kao mesto gde se susreću kvalitet i ekskluziva. Iz te kombinacije, često se izrodi nešto vanvremensko, a uprvo o tome je reč i sa novim našim izdanjem! Mladi domaći hip grajnder O.G. donosi pregršt zanimljivih ideja i poruka koje će svaki crnac sa suzom u oku i čvrsto stisnutom pesnicom na srcu da razume, prihvati i usvoji.

  O.G. je crn, u to nema sumnje, neka vas ne zavara boja kože na omotu. Crn je i album na kojem nam nudi 10 fantastičnih himni iz okvira dva pravca, hip grinda i hop gorea. Guturalni vokali na tragu najranijih radova Brutal Massacrea, Spermxtractora, Anus Maniaca i Orgasmatron Joea (čiji uticaj je više nego osetan u O.G.-evom radu, i kome je deveta numera na ovom izdanju i posvećena) mešaju se sa standardnim west coast bacanjem rima, kako su to nekad radile legende ove škole JJ Buttfuck, Boy Blackie, MC Nigga Trixter i BullzEye.

  Veliki uzor… Orgasmatron Joe
  Veliki uzor… Orgasmatron Joe

  Sve to propraćeno je poletnim grindgore sekvencama uredno smiksanim i isečenim od strane O.G-a lično, u kućnom studiju “Biatch”.

  Kada su kurve u pitanju, njih “Mali crnac”, kako ga od milja nazivaju ortaci iz Geta, nimalo ne štedi. Ipak, ovaj album govori i o iskrenoj crnačkoj ljubavi, kao i tugi kroz koju O.G. prolazi, jer u Getu u kojem živi, nema crnih žena.

  Peva ovaj umetnik i o respectu, kao i o težini života u Getu iz kog je potekao. Jasno i direktno on udara u srž socijalnih problema i republike na čijem čelu su sve sami “beli gospodari”, kako ih O.G. naziva u pesmi “Bič belog bwane (Forever in Chainz)”.

  “I dok ležim zgažen u znoju, ti debeli gade trošiš platu moju. Nećeš još dugo, prokletniče beli, O.G. ti to nedvosmisleno veli”.

  Poseban biser na albumu je bonus pesma “Crno, oko mene sve je crno”, gde je Malom crncu vokalno pripomogao još jedan velikan ulica i betonskih kvartova Gangsta Toup. Pokušali smo da saznamo Gangsta Toupovo mišljenje o ovom albumu, ali rekao nam je da ima zakazan termin za tetoviranje te da će to da potraje.

  Na kraju, valja pomenuti i sponzore izdanja, a ovoga puta, tu su Zlatara Malbašić, Burme i nakit Zvezdana, XXXXL second shop “Debljina”, te Black TV.

  AKCIJA: Ako kupite tri primerka ovog fantastičnog albuma, dobićete i poklon DVD kultnog serijala Monstruously Creamed Gaping Assholes #14, gde je za potrebe soundtracka iskorištena O.G.-eva pesma “Fat Biatch”! KRV Produkcija – stari romantičari!

  Požurite, količine su ograničene!!!

  Prozbori koju na ovu temu

  Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.