rauncher-cover1. Howdy mam
  2. Country Roads
  3. Roads… to HELL!
  4. To Hell… WITH ROAD!
  5. Me and My Benjo
  6. 7 a.m. (Whiskey Time)
  7. (I shot the) Sheriff
  8. In the Eyes of a Rauncher (feat. Chuck Norris’ brother in law)
  9. Vruće sedlo (hidden track)

  SN: KRV 009
  Trajanje
  : Dan, dva (dobrim konjem)
  Tiraž: 10 primeraka
  Cena: 250din / 3$
  Status: WANTED!


  Eru novih projekata započinjemo čistim kvalitetom – a vi ste već navikli na to da imamo veoma visoke standarde kad su projekti koje potpisujemo u pitanju! Ovakav rančerski brutal attack niko nije očekivao ni u snu!

  Šerif John McCaarc pokazao nam je rezultat kombinovanja livade i njive, 12 vrsta viskija sa domaćom šljivom u jednom buretu, bibera i ljutih papričica sa bizonskim kotlićem… Šta reći nego – dobitna kombinacija!

  Miris konjske balege

  McCaarc je odsvirao sve instrumente ovde (bendžo, tamburicu, frulicu, joint – kao bitnije), gitaru, i isprogramirao bubanj, koristeći Raunch drum machine v2.3.

  Country, Hell County, Wild Deputies, Western 666, Dead Cow, Horny Buffalo… samo su neki od kvltova na kojima je McCaarc odrastao, i iz čega je inspiraciju crpeo. Tekstovima se pokušala (i naravno, uspela) skrenuti pažnja na kvalitet življenja u prirodi, lepotu prostranstava… ili kako McCaarc često voli da kaže: “Obožavam miris konjske balege u ranu zoru”.

  Nezaustavljivi, divlji, opaki, brutalni country death’n’gore za one koji znaju kako treba da se živi! Ride on! Oficijelni web: Rideonrauncher.info.

  Tiraž: 10 primeraka!

  Uslovi: Samo lica sa poternica mogu doći do ovog izdanja, nakon što se ogledaju sa McCaarcom u ravnopravnom dvoboju poznatom kao “nož i kanap, zbadž & zgadž”. Ostali, odbijte, ili ćete biti privedeni pred lice pravde!

  Specijalna akcija: Prvih troje kupaca dobiće na poklon potpisan DVD Kvlt “Žuta traka” (John Wayne glumio, John McCaarc potpisao)!

  Prozbori koju na ovu temu

  Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.