tetkusmaximus-cover1. SPQR
  2. Legionar
  3. Na putu ka slavi
  4. Arena part I, II, III
  5. Pretorijanci dolaze
  6. Centurion ili smrt
  7. Tamnice senatora Tutatisa
  8. Nero Burning Rome
  9. Gladijator
  10. Druidova tajna

  SN: KRV 004
  Trajanje
  : 72:27
  Tiraž: 10 primeraka
  Cena: 350din / 4 EUR
  Status: RASPRODATO!


  U cilju proboja na razna metal tržišta, potpisali smo i jedno veoma vredno izdanje! U pitanju je herojski trve heavy metal projekat Tetkus Maximus! Da se razumemo, ovo je muški heavy metal, a ne kojekakva gay izbljuvotina kakvih danas ima previše na sceni! Sirovo, oporo, resko i zeštoko!

  Album „Slava Rima“ je obogaćen raznim zvucima drevnih instrumenata, arena, bitaka, pa ćete prilikom slušanja ovog nadasve savršeno produciranog ostvarenja (P I 133mhz, Fast Tracker kroz MS-DOS, samo da osetite svu silu opreme) imati osećaj kao da ležite na krevetu i slušate album Tetkus Maximusa!

  “Slava Rima” priča priču o čoveku koji je od legionara zamalo postao centurion, ali je svoj život položio u areni, pred daleko brojnijim neprijateljem. Ipak, dva naprema jedan je bitka koja ne može da se dobije, i Tetkus je, znajući to, hrabro pokušao da preskoči ogradu i izgubi se u prostranstvima Rima. Međutim, lavovi su imali neko drugo mišljenje…

  „Žene su dobrodošle samo samo u roblje“
  Tetkus Maximus

  Ostatak ove ljubavne priče saznajte sami kroz bogat buklet, sa živopisnim crtežima!

  – Nakon slušanja ovog albuma, zaboravićete na Manowar, Grave Digger, Virgin Steele, i ostale faggy bendove. Ovo je muški album namenjen upravo takvima, muškarcima. Žene su dobrodošle samo u roblje! – naglašava Tetkus i dodaje: Rim će ponovo da zablista, a samo odabrani će uživati u povratku najveće imperije u poznatom i nepoznatom svemiru!!!

  Tiraž: 10 primeraka!

  Uz kasetu dobijate i mapu Rima, turističke ponude za letovanja u tom gradu, italijansko-srpski rečnik, kao i sliku obnaženog, a nauljenog Tetkusa!

  Prozbori koju na ovu temu

  Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.