Avantgardni horor umetnik, one-man armageddon DARTH VUTRAX, nastupiće uživo 14. septembra u Studentskom pozorištu u katakombama Gospodske ulice u mističnom gradu na Vrbasu, Banjaluci!

  Biće to ni manje ni više nego prvi nastup Vutraxa ikada, a umetnik najavljuje spektakl kakav Banjaluka, Balkan, Evropa, te ostatak univerzuma – izuzev rodne Vutraxove planete Urghalis – nisu videli!

  Kako bi sve bilo savršeno, i nečastive sile samonovane na najbolji način, Vutrax je pozvao još jednog fascinantnog umetnika sa KRV produkcija etikete, LORDA ZSGAJJA (projekat Zsgabbajjor), koji će upotpuniti spektakl blasfemičnim akordima na balalajci, vražjim melodijama na fruli, te pokojim vriskom!

  Ne trebamo isticati koliko smo mi iz KRV Produkcije ponosni i uzbuđeni zbog ovog događaja. Naša izdanja redovno su rasprodata pre nego što su i snimljena i objavljena, a ništa drugačije nije ni u pogledu ovog koncerta – karte su limitirane na 10 primeraka i već su rasprodate! Ulaz će stoga biti moguć isključivo uz lični poziv kako nas iz KRV-i, tako i Dartha Vutraxa i Lorda Zsgajja.

  – Načuo sam da je situacija sa koncertima u Banjaluci izrazito loša. Stoga sam odlučio da premijerno nastupim uživo upravo u tom gradu – objasnio je Vutrax.

  Vizije mržnje i prezira

  Prema njegovim rečima, na koncertu će biti izvedena plejada pesama iz Vutrax opusa, a kako bi se publika pobliže upoznala sa onim što ih čeka, odlučio je da za besplatan download ponudi kompozicije sa prestižnog izdanja Visions of Hatred & Spite.

  Snimljeni u intimnoj atmosferi, ovi komadi zvuče maestralno, istovremeno stidljivo i hrabro, a stekli su ogromnu popularnost u kulturnim centrima širom Vutraxove planete.

  – Očekujem slične reakcije Zemljana u Banjaluci – dodao je Vutrax.

  Album Visions of Hatred & Spite preuzmite sa OVOG LINKA.

  Početak spektakla najavljen je za 20 časova.

  Organizovan prevoz na koncert

  KRV produkcija u saradnji sa prevoznicima Gavran Tours i Vučko Transport Banjaluka, obezbedila je prevoz na koncert za sve zainteresovane fanove iz okolnih gradova, koji, dakako, dobiju pozivnicu za ovaj događaj!

  Sve što treba da uradite je da odete na autobusku stanicu u vašem gradu, te prodavaču karata kažete da ste krenuli na koncert Dartha Vutraxa u Banjaluci. Prodavac će vam tada ponuditi kartu u jednom pravcu ili povratnu, i nakon što odaberete jednu od te dve opcije i platite regularnu cenu karte, naći ćete se u autobusu za Banjaluku!

  Posebna akcija – ako na peronskoj karti koju ćete kupiti zajedno sa voznom kartom napišete “Ja volim Dartha Vutraxa”, bićete u prilici da kupite novu peronsku kartu sa kojom ćete moći ući na peron, pošto će prethodna vrlo verovatno biti poništena. To može samo KRV Produkcija!

  Zahvaljujemo se na podršci: Gothic Shop Gospodarica, Ewok Distro, AD Design, Trot Mascha Printing Studio, Strupmhus Records, SMP.

  darth-vutrax570px

  Prozbori koju na ovu temu

  Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.