Veličanstveni i neponovljivi Darth Vutrax demonstrirao je sinoć u ruiniranom podzemlju Banjaluke silu i slavu kakva jedino i priliči individuama čija izdanja vam plasiramo, evo već celu deceniju! Seansa i sve što ju je pratilo mogla bi se opisati veoma lako, jednom jedinom rečju – TRIJUMF! Kako Vutraxov, tako i KRV Produkcije.

  darth001

  I zaista, Vutrax je tokom jednoipočasovnog nastupa bacao čini i preneo nam mračne vizije sa svoje rodne planete Urghalis, a hipnotisana publika zdušno je pozdravljala ovu neobičnu personu. “Bravo!”, “bis”, čulo se posle izvedbe svakog Vutraxovog komada, a posebne ovacije i orgazmičnu atmosferu stvorila je fascinantna “The March of Vutrax”, kompozicija koja će baciti na muke svakog recenzenta i piskarala koji se oproba u opisivanju iste rečima. Pa tako i nas iz KRV-i, koji smo se tokom godina nagledali i naslušali svega i svačega. Bravo Vutraxe!

  Vutrax vs Zsgajj

  Zakukuljeni Darth pristupio je klavioli nešto posle 20 časova, propraćen zvucima ranih radova gnusnog trola Mortiisa. Nakon izučavanja svete knjige Magabbe, koju je Vutrax doneo sa sobom sa Urghalisa i koja sadrži neizrecive užase, predstavljeni su nam komadi sa ostvarenja Visions of Hatred & Spite. Bilo je tu bola, mržnje, na momente i veselja, razigranosti, potom depresije, zatim uznemirenosti, da bi na kraju ostalo samo jedno osećanje… spokoj. Darth je veličanstven.

  darth002Nešto pre početka seanse, dobili smo informaciju da Lord Zsgajj, najavljen kao specijalni gost, neće biti u prilici da se projektuje u Banjaluci. Sreća je ipak bila na našoj strani, pa se tako ovaj mag horora i bard kataklizme ipak ukazao i sa Vutraxom na balalajci izveo nekoliko kompozicija, znanih samo njima dvojici!

  Jasno je da se ovi umetnici, iako dolaze iz dijametralno suprotnih svetova i govore različite jezike, veoma dobro razumeju kada je reč o blasfemičnim tonovima koje je trebalo proizvesti iz đavoljih balalajki. Ovde bi trebalo pomenuti i mladu damu čije ime nije moguće izgovoriti u ovom sunčevom sistemu, Vutraxovu pomoćnicu, koja je umetnike opsluživala preko potrebnom tekućinom u vidu Absintha. Darth je u više navrata istakao da Absinth šalje istu poruku kao i njegova muzika, samo u tečnom obliku.

  Delirijum nije prestajao do kraja ovog sudara titana. Jedan na jedan, Darth i Zsgajj pokazali su zašto su upravo oni perjanice novog doba, kreatori nesvakidašnjeg, vizionari grozote i izvođači na koje KRV Produkcija najviše računa.

  Zsgajj se ubrzo po završetku poslednjih tonova povukao u nepoznatom pravcu, i nije više viđen. To je njegov način.

  Sa druge strane, Vutraxu elana ne nedostaje, te odlučuje da dokusuri i ono malo prisebnih i pošalje put publike još koju hiljadu blasfemičnih tonova. Propratni krici najbolje su demonstrirali bol koju kompozitor svakodnevno proživljava, i bilo je jasno da je ovo mnogo više od muzičkog nastupa. Ovo je život pretočen u mišlije, kako se inače zovu note na Vutraxovoj planeti.

  Priču ćemo zaključiti foto galerijom i video snimcima pa probajte da proživite tu magičnu noć kroz slike, video i zvučni zapis. A što se kraja tiče, on nije ni blizu. I Darth, i KRV Produkcija nastavljaju svoj davno utaban put…

  Podrška kolega

  Važno je istaći da su na koncertu bile prisutne i Vutraxove kolege sa KRV Produkcija etikete! Narednik Tadija, Žanica Dobra, Pukovnik RAB-USA, Lord Gigga Hertz i Granpa Entus, prokomentarisali su Vutraxov performans, svako na svoj način. Narednik Tadija od dragosti izlomio je ruke svim prisutnima, Žanica Dobra besnila je jer je zagubila omiljeni bič, te svog momka ostavila bez seksualnih zadovoljstava kasnije te večeri, a Lord Gigga Hertz instalirao je širom pozorišta najsavremeniji wireless internet. Takođe, imao nam je poručiti sledeće: “01101101100011010 110110 010011″.

  Pukovnik RAB-USA ovaj nastup jedva je uspeo da ubaci u svoj prebukiran vojni raspored, a na kraju ipak nije mogao da sakrije oduševljenje viđenim.

  – Veoma dobro, veoma dobro. Bravo za generala Vutraxa. Darth, kažete? Izvinjavam se. Rado bih još popričao sa vama, ali američke ambasade gore širom islamskih zemalja, moram da krenem, čeka me posao. Uh, da ne zaboravim, ovo ćete objaviti na internetu? Pozdravio bih jednu žensku osobu pa ako čuje čuje: MacKenzieeeeeeeee!!” – rekao je pukovnik i uskočio u helikopter.

  Grandpa Entusa zatekli smo u krošnji u obližnjem parku. Kratko nam je prokomentarisao da sprema novi album, i da očekuje da će biti završen do 2146. godine, a za Vutraxa je imao samo reči hvale.

  – Veoma drag momčić, moram reći. Pozvao bih ga ovom prilikom da gostuje na mom novom albumu Forests of Depression in wood minor, za koji sam već uradio prvih sedam sekundi materijala – rekao je Entus i odkrošnjio u pravcu tzv. Picinog parka, da izrazi svoje nezadovoljstvo povodom uništavanja te zelene površine i pretvaranja iste u gradilište.

  Dakle, novo poglavlje je napisano. KRV i Vutrax pomerili su Banjaluku u pravcu u kojem niko nije mogao ni u najgorim noćnim morama da zamisli.

  Do sledećih poduhvata, ostavljamo vas uz dokazni materijal ispod. Uživajte, koliko je to moguće!

  FOTO:


  VIDEO:

  Prozbori koju na ovu temu

  Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.