1. Caliber 14 (Live from Auschwitz)
  2. For the Reich (und Führer)
  3. Evropski San
  4. SS Unsterblich
  5. Herr Doktor M.
  6. Drug uz Druga
  7. Krieg!!!
  8. *hidden track

  SN: KRV 008
  Trajanje
  : 88:14
  Tiraž: 14 primeraka
  Cena: 250din / 6 DM / 2 komunjare
  Status: RASPRODATO!


  U konstantnoj želji da pokrijemo što je moguće više UG podžanrova, na redu je nešto poprilično jedinstveno!

  Odvijač 88 je, iako to nikad ne biste pogodili (cilj sa omotom i tracklistom bio je da se izbegne očiglednost i udari iz drugog plana na uspavane komunjare, u čemu se i uspelo!), projekat, i to kakav! JAK! VEOMA JAK! Prljavi, opori punk-thrash, kako samo majstori ovog pravca znaju da izvedu (svi znamo za domaće/strane kvltove: 14/88, Slava 14, Krieg 88, SS Division, Mengele, 14 Ćelavih Drugara, Anti-Judeo Terror Squad, Treger 88…).

  Opet one-man bend, mladić čvrstih uverenja i pogleda, stoji iza originalnog nadimka Major Reich. Reich je posvetio svoj život borbi protiv komunističkog zla, a par puta je bio uhapšen na ruskoj granici, nakon što je potpuno nag jurišao ka ruskim carinicima sa lugerom u jednoj i šarafcigerom u drugoj ruci. Shvativši da će mu za još koji pokušaj trebati pojačanje, odlučio je da preko ovog albuma pozove drugove u pomoć.

  odvijac88-cover-1

  Produkcija je rađena u Berlinu u Studiju 88 (a bubanj snimljen u studiju Drug, Krakow), potpuno jasno oslikava rovove drugog svetskog rata, a tome pomažu i istinski semplovi sa kricima iz konc. logora.

  Salutiranje je neminovno tokom slušanja materijala, a Evropa nikad nije bila više bela nego što je to sa ovim snimkom. Posebna poslastica za poznavaoce žanra jeste skrivena pesma koja prosto raznosi socijalizam i radničke partije svojim porukama. Deo teksta: “ref: Red, rad – stega! …Reich je tu, da vam stane na put! Duh živi, a bele je boje, osetićete bes osvete moje. 88 !!!!!!!…”.

  Tiraž: 14 primeraka!
  Uslovi: Tregeri, čizme, K+Č majice, bar 50% nemačke krvi ili dva paljenja Karton Citya… Ako ih ispunjavate, i uz to mislite da ste dorasli ovoj misiji, požurite! Major neće dugo čekati!

  Sponzor izdanja: Fabrika donjeg rublja i tregera, “Treger export AD.”

  Prozbori koju na ovu temu

  Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.