1. Jesi naporan!
  2. Nisi normalan!
  3. Ne pričaj gluposti!
  4. BUDALETINO!
  5. Idiote!
  6. Jutarnja trilogija
  Part I – Žedna sam!
  Part II – Gladna sam!
  Part III – Piški mi se!
  7. Divljakuša (bonus)

  SN: KRV 010
  Trajanje
  : 66:99
  Tiraž: 10 primeraka
  Cena: 300din / 3eur
  Status: RASPRODATO!


  A? A? Priznajte da ovo niste očekivali! Nismo ni mi, no zvezde su se poklopile, horoskop konačno povoljan, i to je to – 10. izdanje KRV Produkcije! Kvalitetno kao i prethodnih devet, razume se. Podjednako ludo, brutalno, brzo, gadno, direktno i snažno! Međutim, ipak drugačije od svih dosadašnjih, jer ovaj put imamo posla sa ženskom osobom, koja se krije iza pseudonima koji uliva strah i trepet u kosti – Gospodarica Žanica Dobra!

  Žanica tuče i udara (dve ključne reči koje opisuju ovu neobičnu personu) sadomazohističkim brutal death/gothic metalom, i to je spoj kakav do sada nije viđen na ovim prostorima, niti igde drugo!

  Živa vatra

  A kakvi su to samo hitovi… “Jesi naporan!”, “Nisi normalan!”, “Ne pričaj gluposti!”, ili gothic saga “Jutarnja trilogija”, koja će vas držati nervoznim tokom sva tri dela, da nećete ni primetiti da vam se hladan znoj sliva niz leđa. To je reakcija koju želimo da svako izdanje KRV Produkcije izazove, a Žanica Dobra je u potpunosti uspela u toj nameri, i zasluženo se našla u našem katalogu.

  Ova razuzdana živa vatra vrišti, urla i peva na ovom izdanju, divljački lupa bubanj, prebrzo svira gitare, a njeni voskom prekriveni prsti (nakon upravo završene S/M seanse) odsvirali su i klavir, koji jadan, nije imao izbora nego da oboji ovo izdanje još strašnijom atmosferom.

  Žanica je samoj sebi posvetila sedmu pesmu na albumu, koja podseća na ranije radove sastava Mistress of Evil, dok je ostatak ludila na ovom izdanju inspirisan bendovima iz raznih sfera najcrnjeg undergrounda – od Whiplashhh!, preko Black Leather, S/Madness, pa do Kill/Crash/Destroy, Vosak666 i Man in Chains. Ipak, Gospodarica kao najveću inspiraciju navodi divan i slavan istorijski period, poznatiji kao Inkvizicija. “To su bila vremena” – sa žaljenjem govori Žanica, u pauzi između igranja sa bičem i lancima.

  Album je snimljen u kućnom studiju Dominatrix, a na našu opasku da se bubanj mogao čuti malo glasnije, Gospodarica je odgovorila bičem preko leđa (naših, avaj), čime je sva priča na tu temu iste sekunde završena. Bubanj se odlično čuje, kad malo bolje razmislimo.

  Tiraž – 10 primeraka. USLOVI: Svako ko izdrži dan sa Gospodaricom kada je u “onim danima”, a zadrži zdravu pamet i izvuče se živ i minimalno psihički oštećen, dobija potpisan album, kao i bonus DVD sa sabranim delima Elvire, gospodarice tame.

  Sponzori izdanja: Katolički samostan Jutarnja zvijezda, i Fabrika lanaca i građevinskih materijala „Metalka AD“.

  Prozbori koju na ovu temu

  Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.