Ha-haaaaaa! Tu smo, dakle! KRV Produkcija se uskoro vraća sa novim izdanjem, fantastičnim live ostvarenjem sada već legendarnog Dartha Vutraxa!

  Na albumu će se naći ukupno 12 kompozicija, zabeleženih na Vutraxovom koncertu održanom septembra petnaestog 2012. godine u banjalučkim katakombama. Delić atmosfere mogli ste pročitati, videti i čuti u izveštaju sa ove seanse, a sada je na redu prava stvar!

  “Dark Lord Rises”, “March of Vutrax”, “A Mythical Voyage to Angrad-Zba”, “Lunatic God Playground”, razigraće vašu maštu, oživeti najstrašnije noćne more, te prizvati znane i neznane demone u vaše domove. Uskoro u prodaji!

  Neredi širom galaksije

  Vest o novom izdanju KRV produkcije, u eri mega-masovnih medija, procurela je širom galaksije brzinom svetlosti, i istom tom brzinom izazvala neslućene nerede, o kojima izveštavaju brojni mediji:

  “…Vutraxovi fanovi, koji nisu bili u mogućnosti da prisustvuju maestralnom koncertu na Zemlji, insistiraju na što skorijem objavljivanju ovog materijala, a svoju ogorčenost preneli su i na ulice. Neredi su pogodili nekoliko planeta, gde je spaljeno nebrojeno CD shopova i tržnih centara. Juče je izgoreo i info pult KRV produkcije na planeti Triton”. (Izvor: The Urghalis Times)

  “…Vlasti na Antaresu su zatečene, te je sazvana hitna konferencija Saveta bezbednosti. Opozicija insistira na raspisivanju vanrednih izbora i povlačenju predsednika Mithra Grogusa, te traži hitno reagovanje vojske u suzbijanju nereda. Nevladini aktivisti saopštili su da je u sukobima stradalo više hiljada ljudi. Istovremeno, Na Deneb Primeu spaljen je najveći tržni centar Vipra, nakon čega je vojska morala da interveniše. Vlasti su saopštile da je broj stradalih dostigao 13.000″. (Izvor: Intergalaktička televizija GNN)

  “…Planetarno Trojstvo saopštilo je danas da se haos na ulicama gradova širom Urghalisa neće tolerisati. Trojstvo ne krije da jedva čeka da dođe do Vutraxovog koncertnog uratka, ali i dodaje da neredi na ulicama nikome neće doneti ništa dobro. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Darth Vutraxom kako bismo čuli njegovo mišljenje o novonastaloj situaciji, ali njegov portparol kratko je za našu televiziju prokomentarisao da je Vutrax trenutno na planini Atarak gde učestvuje u jednomesečnom svetom ritualu Aluk, tokom kojeg se, kako je propisano u Magabbi, 23 devojke oslobađaju stega nevinosti i istu poklanjaju Nosiocu Svetla. Iz KRV Produkcije apeluju na Vutraxove fanove da se strpe još malo, te da se suzdrže od agresivnog ponašanja, dodajući da je “bez sumnje reč o epohalnom delu kakvo se pojavljuje jednom u milenijumu”. (Izvor: TV KXN URGH 1)

  Naslovna strana poslednjeg broja dnevnih novina The Urghalis Times:

  darthpress01

  Prozbori koju na ovu temu

  Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.