Zvanični kalendari naše i vaše omiljene izdavačke etikete za 2017. godinu pušteni su u prodaju!

  Kalendari su limitirani na tri primerka, a cena im je 2017 dinara, odnosno 2,17 evra, odnosno 2,17 dolara, odnosno 2,17 urghaliških vorteksa, i trenutni status im je – rasprodato!

  Kolegijum KRV Produkcije trenutno razmatra opciju printanja još tri primerka, a šanse da se to desi su 6,66%, stoga pratite ovu stranicu za više informacija po tom pitanju.

  KRV kalendar

  Kada je reč o 2016. godini, KRV je istu završila maestralno – nije objavljeno ni jedno izdanje, što je zaista pomerilo granice planetarnog undergrounda, te smo sigurni da nam brojne partnerske izdavačke kuće zavide na ovom neverovatnom uspehu. Bez obzira na sve, činjenica je da aktuelna Darth Vutrax izdanja još uvek protresaju univerzum, a što se budućih aktivnosti KRV-i tiče, za sada je jedino siguran izlazak drugog Entimon albuma, planiranog za 3015. godinu, ako prođe sve po planu, jer poznato je da Granpa Entus ne voli da ga požuruju. Kako smo informisani, trenutno privodi kraju treću sekundu introa, a album bi trebalo da traje 26 sati i 49 minuta.

  Takođe, pomenimo i potencijalni drugi album još jednog od velikana sa naše etikete, čije ime nećemo otkriti ovoga puta, ali naziv albuma ima veze sa crnom bojom, a njegovo umetničko ime su inicijali. Više detalja uskoro!

  KRV Produkcija želi vam depresivnu i suvoparnu 2017. godinu!

  Leave A Reply

  Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.