1. Army of Conquest – excerpts (intro)
  2. Dark Lord Rises
  3. Lunatic God Playground
  4. March of Vutrax
  5. Last Night in the Castle of Dreams
  6. The Creed
  7. Hyperspace Lanes
  8. Entering the Nebula
  9. Tachyon Field Interference
  10. A Mythical Voyage to Angrad-Zba
  11. Mysteries of Magabba
  12. Yub-Nub (outro)

  SN: KRV 011
  Trajanje
  : 40:07
  Status: Besplatno preuzimanje


  Stigao je! Meteor u vidu koncertnog albuma Dartha Vutraxa pogodio je Zemlju i ostatak galaksije mnogo grdnije nego kamenčić koji je nedavno eksplodirao iznad Urala! Dakle, prvi zvanični koncertni zapis jednog od najintrigantnijih ličnosti u poznatom univerzumu, tu je, pred nama i vama!

  Ovaj dan ostaće zapamćen zbog još jednog detalja – biće ovo prvi put u višegodišnjem radu KRV Produkcije da jedno naše izdanje nudimo fanovima potpuno besplatno!

  „Najbolji koncert ovog milenijuma“
  – Nebula Weekley

  Moramo reći da još uvek nismo sigurni da li je to pravi potez. Naime, drugi velikan sa KRV etikete, Lord Gigga Hertz, tužio je KRV zbog toga što opcija besplatnog downloada nije prvo njemu ponuđena za novo izdanje, a mi se nadamo da ovaj naš potez neće izazvati nezadovoljstvo kod onih koji nas prate godinama. Jasno, sve ovo asocira na izdaju principa, a i mi sami osećamo čudnu i tupu bol u predelu stomaka, ali razlog zašto smo to uradili je da smirimo strasti, i prekinemo nerede koji besne širom galaksije zbog odlaganja objavljivanja ovog koncertnog uratka (detaljnije pročitajte ovde).

  Šta je tu je – Vutrax je pred vama, svež, lepo zapakovan u isti takav folder, sortiran kako je i red. Uzmite ga, i proverite zašto je upravo Vutraxov nastup na Zemlji (izveštaj) proglašen za najbolji koncert ovog milenijuma u magazinu Nebula Weekley, te za najočekivaniji koncertni spektakl još od nastupa trubadura Grabaxa na intergalaktičkoj stanici Ssik Yrrehc na panportalu Flavium online sa planete Flavium!

  Bez sumnje, očaraće vas sva raskoš jedne “Last Night in the Castle of Dreams”, dok će vas “Lunatic God Playground” navesti da se zapitate o životu i stvarima koje uzimate zdravo za gotovo. “A Mythical Voyage to Angrad-Zba” i “Entering the Nebula” preporučuju se samo najhrabrijima, dok će “Dark Lord Rises” i “March of Vutrax” zadovoljiti svaku vašu perverznu misao i želju za totalnim uništenjem svega stvorenog.

  Filozofski fakultet Nezief Fair sa Vutraxove planete Urghalis već je zvaničnim dopisom zatražio primerak albuma zbog, slobodno možemo reći, najznačajnijeg umetničko-teološkog dela u poslednjih nekoliko decenija, komada “Mysteries of Magabba”, kako bi izučavali i studentima predstaviti Vutraxovo viđenje pojedinih delova svete knjige Magabbe, koja se na Urghalisu izučava milenijumima unazad.

  Neka putovanje počne

  Uzmite album. Slušajte ga. Proučavajte ga. I kada se nađete obuzeti osećanjem da vas sila izdaje, da ste bespomoćni poput miša u beskrajnom lavirintu, budite bez brige, jer upravo o tome se i radi! To je tajna Vutraxovog uspeha, i hrana za njegov poremećeni, lucidni, a opet ništa manje genijalni um.

  Spremite se za dugu i nimalo ugodnu vožnju. Neka putovanje počne!

  Prozbori koju na ovu temu

  Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.