Darth Vutrax, Dete Urghalisa, Bard apokalipse i Vizionar užasa, nastupiće 22. marta na Banja Luka Metal Meeting festivalu, koji će biti održan u City Pubu u pomenutom gradu.

  Biće to druga Vutraxova live seansa na planeti Zemlji (ovako je prošla prva), a zvezde su htele da banjalučka publika bude ta koja će još jednom imati privilegiju da ugosti ovog velikana, iako se za Darthov nastup otimaju stadionski i operski koncertni prostori, te brojna pozorišta, arene, teatri i druge kulturne ustanove širom planete.

  – Lord Vutrax nije mirovao tokom proteklog perioda, i Banjalučane će na koncertu da obraduje i komadima sa novog EP-a čije se izdanje očekuje tokom narednih nekoliko dana. EP nosi naziv Battlecruisers in Starlight, odnosno „Vixa’s galaXit Ha’ veS“, na urghališkom, i biće ponuđen Zemljanima posredstvom vaše izdavačke kuće, baš kao i prethodni materijali. Lord je zadovoljan vašim radom – rekao je za KRV portparol Darth Vutraxa, komandant Belin Dra, dodavši da je borbena krstarica sa Vutraxom i pratećom svitom ovih dana krenula sa Urghalisa na Zemlju, kako bi se na vreme obavile sve neophodne pripreme za predstojeću seansu.

  Darth Vutrax kruzer
  Stiže… Vutraxov kruzer nadomak Marsa

  Vutrax je u nedavnom obraćanju obećao neviđen spektakl, audio-vizuelni performans koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, te vas ovom prilikom pozivamo da ne propustite događaj koji će se prepričavati generacijama!

  p.s. Pomenimo da će na ovom festivalu, 22. i 23. marta nastupiti i sledeći bendovi iz Banjaluke – My Last Suicide, Degenek i Jarac (prvo veče), te Cornix, Benefit, Logic System Disorder i Spidfrik (drugo veče). Takođe, dodajmo i to da će na koncertu biti prisutan i štand KRV Produkcije, na kojem se neće nalaziti naša izdanja zato što su davno rasprodata.

  Banjaluka Metal Meeting

  Leave A Reply

  Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.