1. Murder and Mayhem Await
  2. The Return of the Intergalactic Scourge
  3. The Third Host of Urghalis
  4. Through the Warp Gate ZX-8423C
  5. Between the Stars
  6. The Outer Rim Deep Space Cruise
  7. Intermission at Ord Zsbajjih
  8. The Clash of the Frulsabers
  9. Thunderer
  10. Space and Time Disturbances

  SN: KRV 014
  Trajanje
  : 49:40
  Tiraž: Neograničeno
  Cena: Besplatno izdanje
  Status: DOSTUPNO!


  “Samo je rat s ostatkom univerzuma konstantan.
  Sve ostalo su prolazne iluzije.”
  – Magabba 7:12

  Novi album Darth Vutraxa konačno je pred nama! KRV Produkcija odlučila je da još jednom u svoj zagrljaj uzme velikana intergalaktičkih razmera, kralja horora i barda apokalipse, Vutraxa Dartha!

  Valja reći da smo ponosni što je ova svemirska skitnica za ekskluzivne zastupnike na Zemlji izabrala baš našu izdavačku etiketu, pa smo zbog toga i iskočili iz sopstvenih, davno zacementiranih, okvira undergrounda, te odlučili da ne ograničavamo tiraž albuma (što nam je proteklih godina bio veliki problem, jer materijal je po pravilu “planuo” i pre same objave, pa su horde fanova ostale uskraćene za svoje originalne primerke naših izdanja. Otud povećana stopa kriminala i broja samoubistava širom vasione), odnosno da isti postavimo na servis YouTube. I ne samo to! Pored samog albuma, na istoj mreži nalazi se i oficijelni video spot za jednu od numera sa albuma. I to smo vam dali besplatno. Nema na čemu.

  Intergalactic or no Galactic At All naziv je novog studijskog ostvarenja velikana sa planete Urghalis. Kako ne bismo sad gubili vreme na pozadinsku priču i istorijske podatke mračnog Lorda, OVDE pročitajte kako je prošao prvi nastup Darth Vutraxa na Zemlji, OVDE poslušajte album Live on Earth, a OVDE se informišite oko datuma dugo očekivane turneje.

  vutrax3

  Album je snimljen na planeti Ygzabbi pod budnim nadzorom mističnog bića poznatog kao Choopaka, a ono što je zabeleženo na istom svakako je opravdalo sva očekivanja i izazvaće jezu i orgazmično raspoloženje kod (armije) Vutraxovih fanova širom galaksije. Najjače oružje Lorda Vutraxa uvek je bila atmosfera te sposobnost da istovremeno u čoveku (ili nekom drugom živom entitetu, u zavisnosti sa koje planete i iz koje dimenzije dolazite) izazove gomilu potpuno različitih, a najčešće i dijametralno suprotnih emocija. Jer zaista, koliko često ste u prilici da poslušate album koji će vas istovremeno rasplakati ali i nasmejati, koji će vas saterati u ćošak, ali i istovremeno otvoriti pogled ka nezamislivim horizontima, i koji će izazvati u vama želju da ga uništite (malo teže jer nema fizičke kopije, ali želja za rušenjem interneta postaje prejaka), ali i da ga vrtite i vrtite besomučno ukrug, prosto ne verujući da je tako nešto neko zaista mogao da snimi. Nije li upravo to odlika svakog maestralnog rada u istoriji ove, ali i svih drugih galaksija i sistema?

  “Predaja nije, nikad nije ni bila i nikad neće ni biti opcija!”
  – Magabba 2:11

  Pored neobičnih melodija i neistraženih pasaža, etno mitova sa raznih Vutraxovih putovanja galaksijom savršeno divno pretočenih u mišlije, tu su i vokalne bravure nepoznate mlade umetnice koja je dala albumu još jednu dimenziju, mada valja naglasiti da su bolni Vutraxovi krici koji lede krv u žilama bez sumnje glavno udarno oružje albuma, dok je produkcijski sve to ispraćeno kako bi neko i očekivao od stravičnih ambijentala ove vrste. Da bi stvari dodatno začinio i vizuelno nam predstavio sve ono što možemo da čujemo na ovom albumu ali i na prethodnim ostvarenjima, Vutrax je otišao korak dalje. Snimio je i video spot za numeru “The Return of the Intergalactic Scourge”, na opustošenoj planeti Celni XIV. Bila je to nekada divna planeta i odlično mesto za provesti godišnji odmor, međutim, prema zvaničnim podacima, Celničani su se drznuli da zarate sa Urghališkom imperijalnom vojskom, što im je, sasvim očekivano, bilo poslednje. Vutrax je u pauzi između proučavanja Knjige Mudrosti Magabbe odlučio da se svojim očima uveri u toliko hvaljen rezultat delovanja Urghaliških imperijalnih snaga, a glavni dekorator, general Gnjivije Mustuphax, lično je pristao da bude turistički vodič Vutraxu tokom obilaska te planete i snimanja spota u ruševinama koje su preostale.

  “Kontroliši lov!”
  – Magabba 23:3

  Da skratimo priču, jer album je pred vama. Slušajte ga, ne jednom, nego barem dva puta, uputite se u priču, i uživajte, barem dok Vutrax ne stigne i u vaše krajeve, nakon čijeg koncerta i urušavanje Celnija XIV delovaće kao dečja igra.

  Sponzori izdanja: Fabrika svetlosnih mačeva “Vader and Son” Falleen, Ogrtači i kukuljice “Baba Jaavaa” Kashyyyk, te Prodavnica muzičkih instrumenata “With Frull Force” Sortar VI.

  Album

  Video

  2 коментара

  Prozbori koju na ovu temu

  Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.