Baš kao što nemamo predstavu o veličini svemira, korenima (haha, korenima!) Entimona, etimološkoj duologiji Miša i Pacova, te šta nam sutra donosi, tako nas je i ovaj projekat uhvatio potpuno nespremne i zašto da ne kažemo – potpuno zatečene!!! Nesveta alijansa koju čine tri maga u domenu nebuloza, Da Tru Skrsh Kru, obznanila je svoje postojanje singlom “Glocko Style”.

  Prvo što smo pomislili nakon preslušavanja singla bilo je – ovo nije smelo da se desi! Svet nije spreman za ovakav projekat, i ovi ljudi ne bi trebalo ni da postoje… Ali onda smo se setili Narednika Tadije.

  Našeg omiljenog vanzemaljca Dartha Vutraxa svi već dobro znate. Njegovo ime proganja nas u snovima od dana kada je prvi put sleteo na Zemlju i svoju užasnu muzičku viziju istresao na nedužne u banjalučkim katakombama. Tokom boravka na Zemlji, Darth je našao zajedničku reč sa Lokalnim Predstavnicima Sile, a to su The Dark One i Zgabbah. Tu je već nastupilo naše oduševljenje, jer “Darkeca”, kako Mračnog zovemo od milja, nismo čuli ni videli još od ranijih radova banjalučkog pop sastava Interfector, kada je Njegov dolazak najavljen u istoimenoj pesmi.

  O mističnoj ličnosti koju znamo pod imenom Zgabbah pričaćemo posebnu priču jednog dana, kada više informacija o njegovom postojanju bude poznato. Ono što se trenutno (ne) zna o njemu je da mu je poreklo nepoznato, kao i uostalom njegova misija u ovom delu univerzuma.

  “Glocko Style” je, dakle, taj prvi singl, u kojem preovladava mahom mišasta atmosfera, a sve to protkano je sa tzv. pacovskom poezijom (brend KRV Produkcije) koja nam je predstavljena, lingvisti će se složiti, poprilično intrigantnom jezičkom kombinacijom. Ima tu urghališkog (rodna planeta Dartha Vutraxa je Urghalis), a ima i nekoliko varijanti ovozemaljskog. Trojac je pronašao zajedničku reč i viziju, a lingvisti će više o svemu tome reći nakon što analiziraju pojmove “Zgabudži zdabudži zgudži zbadži zdadži” i “Zpadžizgadžizdadžizbadžizga…Zgaba!”.

  Ovaj singl pojavio se pod okriljem bratskog Zgabbathon Recordsa, a KRV se (uz naše stalne saradnike Ewok Distro, Strupmphus Records, Trot Mascha Printing studio, Gothic Shop Gospodarica), pridružuje u promociji i distribuciji. Možda nije trebalo, ali nema nazad.

  Prozbori koju na ovu temu

  Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.